Aktivera ditt nya digitala konto

I och med bytet till vår nya sajt behöver du aktivera ett nytt digitalt konto. Du som prenumerant har fått ett nytt kundnummer som behövs vid aktivering.
Dina personuppgifter behandlas enligt gängse personuppgiftspolicy i syfte att fullgöra vår kundrelation med dig.
För att läsa mer hur vi behandlar dina personuppgifter klicka här.

Har du ditt nya kundnummer?

Besök skaraborgsbygden.se/aktivera för att aktivera ditt nya konto.

Har du inte ditt nya kundnummer?

Begär kundnummer

Fyll i formuläret för att begära ditt nya kundnummer för att kunna aktivera ditt nya digitala konto.

• (12 siffor)