Vilka regler gäller för privatannonser?

Regler för annonsering för privatpersoner

Annonsen

I vår självbetjäningstjänst kan du endast lägga in annonser i egenskap av privatperson. Annonsören är alltid personligt ansvarig för den bokade annonsen. Du ansvarar för att vara tydlig i din annons.

Vi kontrollerar samtliga annonser innan publicering

Annonser som innehåller olagligheter, verkar stötande eller anses oseriösa raderas. Vi förbehåller oss rätten att redigera, omformulera eller helt neka annonser vid behov. Som beställare och annonsör ansvarar du gentemot NWT Media AB för att din annons inte strider mot gällande lagar. Du ansvarar även för att annonsen – text och eventuell bild – inte gör intrång i någons upphovsrätt eller annan immaterialrättslig lagstiftning.

Om bilder i annonsen

Företagslogotyper får inte användas som bilder. Om en yrkesfotograf tagit din bild, måste fotografens eller bildbyråns namn anges.

Bilder som laddas upp till annonsen kan komma att redigeras av oss, för att passa in i bildblocket. Om din bild inte håller tillräckligt god kvalitet kan publicering komma att nekas. Vi tar då kontakt med dig via telefon eller mail så att du får tillfälle att skicka in en ny bild. Om vi inte lyckas nå dig före beställd publicering, kan annonsen alltså komma att nekas och återbetalning sker.

Köp och reklamation

Vid köp av annonser via internet gäller Distansavtalslagen. Observera att ångerrätt inte gäller då varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas.

Betalsätt är Swish eller kortbetalning via Swedbank Pay.

Om något har blivit fel i din annons, hör av dig till tidningen. Reklamationer ska göras senast sju dagar efter första införandet. NWT Media AB:s ansvar är begränsat till högst annonskostnaden. För skada på grund av uteblivet eller felaktigt införande eller fördröjda annonssvar ansvaras inte.

Tänk också på följande

Vänligen kontrollera att din mailadress är korrekt, då det är den adress du uppger som används vid utskick av bekräftelsemail samt godkännandemail av din annons. Din mailadress är inte synlig för någon annan. Var vänlig kontrollera din skräpmail, då kvittensmailet kan hamna där.

Rätt att ändra regler

NWT Media AB har rätt att ändra i dessa ”Regler för annonsering av privatpersoner” utan att få ditt godkännande i förväg. Genom att fortsätta använda dig av annonstjänsten efter att ändringen trätt i kraft, godkänner du ändringen.

 

Veckans Fynd

Som prenumerant annonserar du gratis på Veckans Fynd. Din annons kommer publiceras i Skaraborgsbygden, både i pappers/e-tidningen och på vår webbplats.
Du skall vara privatperson och betalande prenumerant.
Du får varje vecka ha med högst sex annonser med en vara i varje och med olika innehåll i varje annons.
Det sammanlagda värdet får ej överstiga 40.000:-
Vill du ha fler annonser än sex varje vecka behöver du teckna fler prenumerationer.
Säljesannonser måste alltid innehålla pris.
Annonsen får ej innehålla en webbadress.
Veckans Fynd får ej användas för att annonsera om lägenhets- och fastighetsmarknaden, arrenden, tjänster utföres eller liknande.
Kattungar yngre än 12 veckor samt hundvalpar under 8 veckor får ej säljas och åldern måste finnas med i annonsen.
Du kan utan kostnad bifoga en bild till din annons. Bilden visas endast på webben, inte i pappers- eller e-tidningen. Som annonsör ansvarar du för att du har rätt att använda bilden.
Vi förbehåller oss rätten att ändra i manus. Tidningen ansvarar ej för eventuella fel i annonserna.

Klicka här för att boka Veckans Fynd