Hur loggar jag in i nyhetsappen?

Klicka på profilikonen i det övre högra hörnet i appen. Fyll sedan i e-postadressen och lösenordet du angav när du registrerade ditt konto hos oss, och klicka därefter på logga in.

Önskar du önskar utförligare instruktioner, vänligen se Kom igång med vår app.

Observera att vår nyhetsapp inte lanserats ännu. Däremot kan du läsa e-tidningen genom att ladda ned appen ”NWT Media E-tidningar” i AppStore eller Play Butik