Veckans Fynd

Här bokar du din annons i vår självservice. Vi tar ej emot bokningar av dessa annonser via telefon, mail eller post.

Bokningsstopp: Kl. 10 på tisdag den vecka du önskar få din annons publicerad. Röda dagar samt helgdagar kan påverka både publiceringsdag samt bokningsstopp så tänk på att vara ute i god tid med din bokning.
Vill du ha en detaljerad steg för steg-guide hur du går tillväga med din bokning finns det att hitta längst ned på denna sida.

Villkor för annonsering:

Som prenumerant annonserar du gratis på Veckans Fynd. Din annons kommer publiceras i Skaraborgsbygden, både i pappers/e-tidningen och på vår webbplats.
Du skall vara privatperson och betalande prenumerant.
Du får varje vecka ha med högst sex annonser med en vara i varje och med olika innehåll i varje annons.
Det sammanlagda värdet får ej överstiga 40.000:-
Vill du ha fler annonser än sex varje vecka behöver du teckna fler prenumerationer.
Säljesannonser måste alltid innehålla pris.
Annonsen får ej innehålla en webbadress.
Veckans Fynd får ej användas för att annonsera om lägenhets- och fastighetsmarknaden, arrenden, tjänster utföres eller liknande.
Kattungar yngre än 12 veckor samt hundvalpar under 8 veckor får ej säljas och åldern måste finnas med i annonsen.
Du kan utan kostnad bifoga en bild till din annons. Bilden visas endast på webben, inte i pappers- eller e-tidningen. Som annonsör ansvarar du för att du har rätt att använda bilden.
Vi förbehåller oss rätten att ändra i manus. Tidningen ansvarar ej för eventuella fel i annonserna.

Klicka på knappen nedan för att komma till bokningen.

GUIDE: Så här bokar du Veckans Fynd

1. Fyll i dina uppgifter (namn, e-postadress och telefonnummer) och välj sedan ”nästa”.
2. Under nästa steg, klicka på Skaraborgsbygden och kategorin ”Veckans Fynd”. Klicka sedan på den placering av din annons som passar bäst in på det du vill annonsera om. Välj sedan ”nästa”.
3. Välj införandedatum genom att klicka på den blå kalendern. Välj sedan ”nästa”.
4. Välj ”Veckans Fynd”.
5. Skriv in annonsens rubrik, annonstext, telefonnummer och ort. OBS! Glöm inte skriva med pris om du säljer något. Genom att klicka på ”välj fil” (pil 5) kan du ladda upp en bild till din annons. Bilden visas endast digitalt och inte i papperstidningen eller e-tidningen. Klicka på ”uppdatera förhandsvisning” för att se hur annonsen kommer att se ut.
6. När du valt ”uppdatera förhandsvisning” ser det ut såhär. Om du är nöjd med annonsen, välj ”nästa”. Vill du göra ändringar? Skriv dina ändringar och välj ”uppdatera förhandsvisning” igen.
8. Här behöver du godkänna våra allmänna villkor innan du kan klicka på ”Slutför order”. För att läsa villkoren klicka på ”Allmänna villkor”.