Jag har aldrig aktiverat något digitalt konto hur gör jag då?

Med en pappersprenumeration har du också till vår e-tidning, låsta artiklar på hemsidan och i appen samt erbjudanden i Kundklubben. Det enda du behöver göra är att registrera ett konto hos oss, och vips, så är du igång. Du aktiverar dig på skaraborgsbygden.se/aktivera.

Har du inte ditt nya kundnummer? Klicka här för att komma till ett formulär som du fyller i, så återkommer vi till dig med ditt nya kundnummer som du sedan kan använda för att aktivera ditt digitala konto.

För en mer utförlig guide, vänligen se Aktivera konto.