Detta är nytt för dig som prenumerant

Nu har vi fått en helt uppdaterad nyhetssajt! I och med bytet till den nya sajten har vi gjort en hel del förbättringar för att du som prenumerant ska få ut ännu mer av din prenumeration. Nedan finner du lite mer information kring vad som är nytt.

Registrera ditt nya digitala konto

I samband med bytet till vår nya sajt behöver du få tillgång till ett nytt digitalt konto för att komma åt låsta artiklar och e-tidningen.

För att få tillgång till ditt nya konto behöver du fylla i ett formulär så du kan få ditt nya kundnummer av oss.
När du skickat in formuläret återkommer vi med ditt nya kundnummer och instruktioner över hur du aktiverar ditt konto.
För att komma till formuläret besök: kundservice.skaraborgsbygden.se/aktiverakonto
Behöver du hjälp på vägen? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Med ett digitalt konto kan du även ta del av erbjudanden och tävlingar i vår kundklubb.
Kundklubben är en del av din prenumeration så ta gärna till vana att gå in och titta så du inte missar något.
Här hittar du, förutom tävlingar, erbjudanden på bland annat resor, både inom Sverige och utomlands.
Efter att du skapat ditt digitala konto loggar du in på kundklubben i menyn ovan, eller genom att besöka: skaraborgsbygden.se/kundklubb

Ny app för att läsa e-tidningen

E-tidningen kommer flytta in i vår app ”NWT Media E-tidningar” som finns att ladda ned i AppStore och Play Butik.
Den nya appen kan du logga in i när du fått ditt kundnummer och aktiverat ditt nya digitala konto.
Ladda ned appen för iOS (iPhone, iPad) genom att klicka här, eller Android genom att klicka här.
Vår nyhetsapp släpps inom kort.

Nu bokar du privat- och föreningsannonser via självservice

Vi har precis lanserat en ny självservice för bokning av Veckans Fynd, familjeannonser och föreningsannonser, allt samlat på ett och samma ställe! För att komma in på bokningssidan och ta del av en steg för steg-guide över hur du går till väga med din bokning besök: kundservice.skaraborgsbygden.se/annonsera

Morgonutdelningen är tillbaka på flera orter!

Från 3/11 är morgonutdelningen tillbaka i större delarna av Essunga, Grästorp, Gullspång, Götene, Hjo, Karlsborg, Lidköping, Mariestad, Skövde, Tibro, Töreboda och Varas kommuner. Där får du din tidning levererad på fredag morgon med tidningsbudet. Tyvärr kan vi inte erbjuda detta i Falköping, Skara och Tidaholms kommuner eller resterande av landet, där är det fortfarande brevbäraren som kommer med tidningen.

Vanliga frågor och svar

Funderar du på något annat? Du hittar svar på de vanligaste frågorna genom att klicka här.
Det går också självklart bra att kontakta kundservice om du funderar på något.